2014. február 13., Csütörtök -- 20:34
A Weekendbusról
A Weekendbus Közlekedési Zrt. fő profilja a menetrendszerinti
közforgalmú személyszállítás, amely mögött több
évtizedes tapasztalat rejlik. Ennek tudatában bizton
állíthatjuk, hogy velünk nem lesz gond az utazás.

Telefon: +36-(1/20/30)-262-6262
E-mail: ugyfelszolgalat@weekendbus.hu
Itt van most:    Főoldal > Forgalmi hírek > Áprilisban díjmentesen utazhatnak az alsó tagozatos diákok járatainkon és visszaáll az iskolaidőszakban érvényes menetrend
Üzletszabályzat
Áprilisban díjmentesen utazhatnak az alsó tagozatos diákok járatainkon és visszaáll az iskolaidőszakban érvényes menetrend
Publikálva: 2021. április.16., péntek
Kategória: Forgalmi hírek, Menetrend szerinti szolgáltatás

Az általános iskolák részleges újranyitására tekintettel a helyközi autóbusz-közlekedésben visszaáll a tanítási időszakban érvényes menetrend április 19-től. Az alsó tagozatos diákok a hónap fennmaradó részében diákigazolványuk felmutatásával, jegy vagy bérlet megváltása nélkül utazhatnak járatainkon. Az áprilisi havi helyközi tanulóbérletek kezelési költség nélkül visszaválthatók.

Az alsó tagozatos diákok április 19-től április 30-ig érvényes diákigazolványuk vagy az azt helyettesítő (QR kóddal ellátott) ’Igazolásuk’ felmutatásával, jegy vagy bérlet megváltása nélkül utazhatnak járatainkon.

A korábban megvásárolt, április havi tanulóbérleteket április 26-ig kezelési költség felszámítása nélkül visszaváltjuk.

Visszaváltás menete:

  1. A bérletszelvényt tépje ketté úgy, hogy az érvényességi idő (Április), illetve a szelvényre kézzel írt igazolványszám olvasható maradjon.
  2. A kettétépett bérletszelvényről készítsen egy fényképet és e-mailben jelezze számunkra a visszaváltási igényét legkésőbb 2021. április 26.-án éjfélig. Az e-mailhez csatolja a kettétépett bérletszelvényről készült fényképet!
  3. A májusi bérletvásárlási időszakban fáradjon el bérletpénztárunkba és a kettétépett bérletszelvény leadásával a tanulóbérlet árát visszatérítjük, amennyiben az e-mailben történő igénylése a határidőig megfelelően megtörtént.