Hasznos információk

A Weekendbus Zrt. nem jogosult a 2023. május 1. napon bevezetésre kerülő vármegye- és országbérletek értékesítésére. Kérjük az előbbiek tudomásul vételét.

KÖZLEMÉNYEK

Tisztelt Utasaink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2024.06.02. vasárnap az Úrnapi virágszőnyeges körmenet miatt 6:00 órától elzárják a Szabadság út Kossuth utca és Erzsébet utca sarka közötti [...]
Read More

Tisztelt Utasaink, Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2024.05.24 pénteken reggel 8 órától 2024.05.26 vasárnap éjfélig a Csömöri Napok nagyrendezvény miatt a csömöri Hősök tere lezárásra kerül. Ebben [...]
Read More

Tisztelt Utasaink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2024. március 1. PÉNTEKTŐL új tarifarendszer lép életbe. Az új tarifarendszerről részletes tájékoztatást kaphatnak a www.ujtarifa.hu oldalon.  
Read More

Közlekedési Mobiljegy

Vásárolja meg menetjegyét előre kényelmesen, okostelefonjáról! Cégünk és a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. megállapodásának köszönhetően megvalósult az applikációban történő jegyvásárlás lehetősége. Az intézkedés bevezetését követően az autóbuszokon a hagyományos jegyvásárlás lehetősége is változatlanul megmarad.

Menetrend a zsebében!

A Menetrend.app alkalmazás segítségével menetrendjeinket könnyedén megtekintheti bárhol, bármikor okostelefonján!

Töltse le az alkalmazást a Google Play áruházból, avagy az AppGallery-ből és keresse járatainkat az „Elővárosi autóbuszok” kategóriában!

Teljesítményünk számokban

34
év tapasztalat
30000
közlekedtetett járat évente
400000
megtett kilométer évente
6000000
úticéljához eljutott utas/év

Partnereink

Kérdése van? Ügyfélszolgálatunk örömmel áll rendelkezésére!