Buszreklám

A buszreklám a hirdetők körében egy igen közkedvelt hirdetési forma, ugyanis a buszon reklámozó tudja, hogy a hirdetései pontosan hol fognak megjelenni, így hatékonyan szólíthat meg egy célzott területet. A járműreklám a nagy méretű és mozgó hirdetési felületek miatt rendkívül figyelemfelkeltő megjelenést biztosít, melyet szinte minden korcsoport észlel.
Vállalkozásunk lehetőséget biztosít arra, hogy hirdetéseit járműveink külső, illetve belső felületein kedvező áron elhelyezze, melynek köszönhetően Ön havonta több ezer embert szólíthat meg.

419 – Csömör <-> Budapest

A járat Csömör első számú helyi járatának számít, amely Rákosszentmihály legforgalmasabb útján, a Rákosi úton keresztül haladva Budapest egyik legforgalmasabb csomópontján, az Örs Vezér terén fordul meg. Utasaink között minden korosztály megtalálható, így kiválón célozhatja meg például a tanuló ifjúságot, vagy épp az idősebb korosztályt.

449 – Csömör <- Kistarcsa – Nagytarcsa -> Pécel

Kisebb forgalmú autóbuszjárat, de annál hosszabb útvonallal, mely 4 települést köt össze egymással. Mindeközben hipermarketeket, kórházat és egyéb intézményeket érint, így több célcsoportot is megcélozhat egyszerre. A járat hétfőtől szombatig közlekedik, havi átlag 3300 utast szállítva.