Bérletárusítás

A Weekendbus Zrt. nem jogosult a 2023. május 1. napon bevezetésre kerülő vármegye- és országbérletek értékesítésére. Kérjük a fentiek tudomásul vételét.

A bérletpénztár nyitvatartási ideje:

Minden hónap 28-tól a következő hónap 8-ig az alábbiak szerint:

 •     Hétfőtől – Péntekig: 07:00 – 11:00 óráig, illetve 16:00 – 20:00 óráig
 •     Szombaton: 08:00 – 10:00 óráig

A megvásárolt bérletek érvényességi ideje: A következő hónap 5. napja.

Bérletszelvények vásárlásához fényképes bérletigazolvány megléte szükséges!

Elérhető:

A 419-es, illetve a 449-es busszal, Csömör, Laky park végállomáson.

Bérletvásárlás feltételei

 • Teljes árú, helyi, illetve félhavi bérlet
  Bérlet csak a fényképes bérletigazolvány bemutatásával, vagy az igazolvány számának bemondásával egyidejűleg lehetséges, melynek számát a bérletpénztáros a vásárolt bérletszelvényre felírja. Fényképes bérletigazolvány megléte nélkül bérletvásárlásra nincs lehetőség!
 • Tanuló, illetve 90%-os bérlet
  Bérlet csak a fényképes bérletigazolvány bemutatásával, vagy annak számának bemondásával lehetséges, melyet a bérletpénztáros a vásárolt bérletszelvényre felír. Ezzel egyidejűleg az érvényes diákigazolvány, illetve az egyéb kedvezményre jogosító igazolás bemutatása kötelező. Ezek hiányában bérletvásárlásra nincs lehetőség!
  (amennyiben szülő, vagy más személy vásárolja meg a diák számára a bérletet, úgy a kedvezményre jogosult személynek a diákigazolványáról készült fénymásolat, vagy fénykép bemutatása, illetve a bérletigazolvány számának bemondása elegendő. Ebben az esetben is az igazolvány mindkét oldalát szükséges bemutatni, ugyanis az érvényesítő matrica az igazolvány hátoldalán található.)
 • Nyugdíjas bérlet
  Bérlet csak fényképes bérletigazolvány, ellátottak utazási igazolványa, illetve fényképes igazolvány egyidejű bemutatásával lehetséges. Ezek hiányában bérletvásárlásra nincs lehetőség!

Amennyiben bérletigazolványát bérletpénztárosunknak nem mutatta be, hanem annak számát bediktálta, vagy bérletárusunktól számának előkeresését kérte, úgy az igazolványszám helyességért nem vállalunk felelősséget. Az igazolványszámot önállóan, utólag módosítani nem lehet. A nem cégünk által javított, illetve hibás, vagy igazolványszámot egyáltalán nem tartalmazó bérletszelvény érvénytelen, utazásra nem jogosít. Amennyiben ilyen bérletszelvénnyel utazik, úgy az utazásból kizárható és 6 000 Forint pótdíj megfizetésére kötelezhető.

A bérletszelvény fényképes bérletigazolvány nélkül érvénytelen, utazásra nem jogosít!

Fényképes bérletigazolvány készítése

Fényképes bérletigazolvány 500 Forintba kerül, melynek elkészítéséhez az alábbi módok állnak utasaink rendelkezésére:

 • Bérletárusító időszak alatt a bérletárusító helyen vásárolható. Az elkészítéshez szükség van egy szabványos méretű igazolványképre, illetve az utas nevére és lakcímére (amennyiben bérletét elhagyja, erre a címre juttatjuk vissza). Az elkészítési idő körülbelül 5 perc.
 • Bérletárusító időszakon kívül telephelyünkön (1106 Budapest, Keresztúri út 130.) 7:00 – 15:00 óráig készíttethető, illetve a nap bármely időszakában autóbuszainkon rendelhető. Amennyiben utóbbi módot választja, kérjük egy borítékba helyezzen el egy darab igazolványképet, az igazolvány vételárát (200 Ft), illetve egy az utas nevét és lakcímét tartalmazó papírt, valamint egy telefonos elérhetőséget, amin munkatársunk felkeresheti Önt az átvétel idejének és módjának egyeztetése céljából. Kérjük a borítékot zárja le, írja rá, hogy „Bérletigazolvány készítés” és adja át valamelyik járművezetőnknek.