Hírek

Forgalmi változás a Csömöri falunapok ideje alatt

2016. május 20-22. között kerül megrendezésre a XXIII. Csömöri Falunapok, melynek keretében a csömöri Hősök terét 3 napra lezárják. Járataink közlekedését ez az alábbiakban érinti:

Május 20-án pénteken reggel 8 óráig járataink a megszokott rend szerint közlekednek. Az utolsó eredeti útvonalon közlekedő járatok:

  • 7:40 — Csömör, Laki sarok -> Budapest, Örs Vezér tere M H
  • 7:30 — Budapest, Örs Vezér tere M H -> Csömör, Laki sarok
  • 6:15 — Csömör, Laki sarok -> Pécel, MÁV állomás
  • 7:10 — Pécel, MÁV állomás -> Csömör, Laki sarok

Május 20.-án reggel 8 órától május 22.-én üzemzárásig járataink az alábbi módosított útvonalon közlekednek:

Szabadság út – Petőfi Sándor utca – Rákóczi Ferenc utca – Széchenyi utca

A módosított útvonalon közlekedő autóbuszok egyik irányban sem érintik Csömör, Hősök tere megállóhelyet. A Budapest, Örs Vezér tere M H, Kistarcsa, Kórház, illetve Pécel, MÁV állomás irányába közlekedő járataink nem érintik a Csömör, Rákóczi Ferenc utca, illetve Csömör, Petőfi Sándor utca megállóhelyeket. Előbbi esetében autóbuszaink a Rákóczi Ferenc utcában a körforgalom után körülbelül 30 méterrel, utóbbi esetében a Petőfi Sándor utcában a Szabadság úttól kb 30 méterre ideiglenes fel-, illetve leszállítópontokon állnak meg. Ezen pontokat az érintett helyeken jelöljük. Tekintve azonban, hogy ezen helyek nem kiépített megállók, kérjük a fel-, illetve a leszállásnál fokozottan figyeljenek.

Május 23.-án üzemkezdettől járataink újból az eredeti útvonalukon közlekednek majd.

Tags: