Hírek

Szeptember 5-éig érvényesek a korábbi szolgáltató bérletei is járatainkon

Tájékoztatjuk kedves utasainkat, hogy a gördülékenyebb váltás érdekében a péceli helyi járatokon 2021. szeptember 5-éig elfogadjuk a korábbi szolgáltató (Hamsza Kft.) bérleteit is. Az új, szeptemberi bérletek értékesítését ma üzemkezdettől autóbuszainkon megkezdtük, azok változatlan áron a járművezetőinknél megvásárolhatóak. Emellett dolgozunk azon, hogy a bérletvásárlási lehetőségek számát tovább bővítsük és egyéb, fix helyen, helyeken is megvásárolhatóak legyenek a bérletek járatainkra.

Váltsa meg bérletét okostelefonján!

Járatainkra menetjegyét, bérletét bármely napon, a nap 24 órájában megválthatja okostelefonján is a Közlekedési mobiljegy alkalmazásban! Ehhez nem kell mást tennie, mint letöltenie a Közlekedési mobiljegy alkalmazást (AppStore, Google Play áruház, Huawei AppGallery), majd az alkalmazásban kiválasztania a „Szolgáltató/város” lehetőségnél Pécelt. Ezt követően bankkártyával, vagy online egyenlegéből megvásárolhatja a kívánt díjterméket. Vásárlást követően a jegyet, bérletet érvényesíteni kell az autóbuszainkra kihelyezett QR kódok segítségével, majd a képernyőn megjelenő ábrát fel kell mutatni a járművezetőnek!

 

A péceli helyi járatokkal kapcsolatosan véleményét, javaslatait a örömmel fogadjuk a pecelihelyijarat@weekendbus.hu e-mail címen!

Tags: